Hyppää sisältöön

Vatkattu raparperipuuro

Mannasuurimoista valmistat pehmeän maistuvan raparperipuuron. Vatkattu raparperipuuro on ihanan kuohkea välipala, jonka voi nauttia kylmänä tai lämpimänä.

Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
alle 30 min
4-5:lle
Ainesosat
1 l vettä
5 dl raparperipaloja
1 ½ dl Nalle Mannasuurimoja
1 ½ - 2 dl sokeria
¼ tl kanelia
Valmistusohje
  1. Lisää kiehuvaan veteen raparperit ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
  2. Vispilöi joukkoon mannasuurimot ja keitä puuroa välillä sekoittaen noin 5 minuuttia. Lisää sokeri ja kaneli.
  3. Anna puuron jäähtyä kylmäksi ja vatkaa se kuohkeaksi.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku