Hyppää sisältöön

Rieskat Nalle Riisihiutaleista

Rieskat valmistuvat kätevästi Nallen Riisihiutaleista. Kiitos reseptistä Maistuu Makialle -blogi!

Gluteeniton
Alle 30 min
6-8 kpl
Ainesosat
5 dl maitoa
2 dl Nalle Riisihiutaleita
n. 2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl tattarijauhoja
2 munaa
maun mukaan suolaa
Valmistusohje
  1. Kiehauta maito kattilassa. Lisää joukkoon riisihiutaleet.
    Laske hieman lämpöä ja keitä puuroa välillä sekoitellen, kunnes se on sopivan paksua. Anna valmiin puuron jäähtyä.
  2. Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon kananmunat, gluteeniton jauhoseos, tattarijauhot ja suola.
  3. Tee taikinasta 6-8 kekoa leivinpaperin päälle pellille.
  4. Taputtele rieskat tattarijauhon avulla noin 1,5cm paksuisiksi kiekoiksi.
  5. Paista rieskoja 275-asteisessa uunissa ylätasolla noin 10 minuuttia, tai kunnes rieskat ovat saaneet kauniin värin.Teksti, resepti ja kuva: Maistuu Makialle
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku